content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

Wist je dat wenkbrauwen het gezicht vormen? Wenkbrauwen die niet passen bij de gezichtsvorm, zorgen ervoor dat je er vermoeid of chagrijnig uitziet. Achter het verkrijgen van de juiste vorm voor de wenkbrauwen zit echter een ware technologie. Lees in mijn nieuwe blog hoe jij het beste je wenkbrauwen kunt vormen en wat ik hierin voor jou kan betekenen.

Het vormen van de wenkbrauw

Voor het verkrijgen van de juiste wenkbrauwvorm volg je de volgende stappen:

  1. Leg een potlootje of een make-up kwast langs je neusvleugel en langs de binnenste ooghoek. Dit punt is het begin van de wenkbrauw.
  2. Zorg ervoor dat het potloodje of de kwast langs je neus blijft zitten, terwijl je de bovenkant verschuift naar de binnenkant van het oog. Het hoogste punt van de wenkbrauw (wenkbrauwboog) komt te zitten, daar waar de make-up kwast diagonaal over je pupil loopt.
  3. Leg het potlood langs je buitenste ooghoek. Hier stopt je wenkbrauw. Als je met een wenkbrauwpotlood stipjes zet op de punten waar je wenkbrauw hoort te lopen is het kleur-gedeelte eenvoudig.

Zorg voor natuurlijke wenkbrauwen

Et voilà; je hebt de perfecte wenkbrauw getekend, die jouw natuurlijke schoonheid onderstreept. Houd wel in je achterhoofd dat het belangrijk is de natuurlijke wenkbrauwvorm te respecteren. Probeer jezelf niet een totaal andere wenkbrauw te forceren, dit zorgt alleen maar voor een onnatuurlijk effect. Daarnaast kun je je wenkbrauwen zien als zusjes, geen tweelingen. Ze hoeven dus niet allebei exact dezelfde vorm te hebben!

Professionele wenkbrauwbehandeling

Natuurlijk blijft het lastig je eigen wenkbrauwen helemaal perfect te krijgen. Juist omdat de wenkbrauwen zo bepalend zijn voor het gezicht, is een professionele wenkbrauwbehandeling zeer aan te raden. Met bovenstaande tips kom je al een heel eind, een specialist zal echter écht de mooiste wenkbrauwen voor jou kunnen maken.

N|EYE|S Brows

In mijn salon vorm ik jouw wenkbrauwen door middel van de N|EYE|S Brows methode. Deze methode werkt volgens 10 stappen en gaat uit van de natuurlijke wenkbrauwvorm. De vorm wordt tijdens de behandeling geperfectioneerd. Om de wenkbrauwen helemaal perfect te maken, wordt de populaire Oosterse draadtechniek toegepast. Voor het behouden van de mooiste resultaten, gebruik je de speciale thuisverzorgingsproducten.

Jouw wenkbrauwen in de beste handen?

Maak direct je afspraak online met schoonheidssalon Ikke-Tijd in Gemert! Klik hier.