content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

Stralen tijdens de feestdagen?

Kies dan voor de huidverbeterende bindweefselmassage bij Schoonheidssalon Ikke Tijd in Gemert!

Heerlijk, Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw staan alweer voor de deur! Ik kijk hier ieder jaar onwijs naar uit. Voor mij staan de feestdagen voor gezelligheid met vrienden en familie. Ik zorg er voor dat ik op tijd alle cadeaus binnen heb en het menu heb gepland. Als schoonheidsspecialist is mijn look tijdens de feestdagen natuurlijk ook belangrijk. Een goed kapsel, mooie kleding en niet te vergeten een stralende huid. Lees in deze blog mijn geheim.

Bindweefselmassage, wat is dat?

Mijn absolute geheim voor het verkrijgen van een prachtige huid, is bindweefselmassage. Een bindweefselmassage is eigenlijk een soort fitness voor je huid. Het is een techniek die zich richt op het spierweefsel van het gelaat en doorwerkt tot de bindweefsellaag.

In deze huidlaag worden ook essentiële stoffen zoals colageen en elastine geproduceerd. Collageen en elastine zorgen voor een jeugdige, stevige en elastische huid.

Je kunt je wel voorstellen dat door het stimuleren van de bindweefsellaag, de collageen- en elastineproductie aanzienlijk wordt verbeterd. Daardoor is deze behandeling een echte anti-aging behandeling met prachtige resultaten en ook nog eens een 100% natuurlijke manier van huidverbetering. Er komt geen spuit aan te pas!

Voor welke soorten huidproblemen is bindweefselmassage geschikt?

Er zijn een tal van huidproblemen te behandelen door middel van deze bijzondere massagetechniek, maar ook als je geen last hebt van specifieke problemen en enkel een gezonde en mooie huid wenst,  is deze behandeling zeer geschikt.

Bindweefselmassage voor het behandelen van:

  • Rimpels, verslapping van de huid en fijne lijntjes
  • Een vale en doffe (rokers)huid
  • Passieve acne & acne littekens
  • Losmaken van verklevingen
  • (preventieve) huidveroudering

Wat kun je verwachten van de bindweefselmassage?

  • Verbeterende huidconditie
  • Lifting en contourverstrakking
  • Versteviging, verjonging en rimpels vervagen

Wil je er jonger uitzien, maar zit je niet te wachten op injectables zoals botox en fillers?

Wil je behandeld worden met producten zonder chemische ingrediënten?

Wil je op een gezonde manier je huid verbeteren?

Wil je de mooiste huid?

Wil je er zo lang mogelijk goed uit blijven zien?

Kies dan voor de huidverbeterende bindweefselmassage van schoonheidssalon Ikke tijd in Gemert. Maak nog snel je afspraak voor december, want VOL = VOL.

Afspraak maken, klik hier.