content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

Behandelplan voor doelgerichte verbetering van jouw huid

De tijd dat een schoonheidsspecialist alleen werd bezocht voor ontspanning, ligt ver achter ons. Met de huidige kennis over ingrediënten en behandelingswijze, is het daadwerkelijk mogelijk om de huid intensief en met zichtbare resultaten te behandelen. Naast het huidverbeterende merk Vavin, maak ik ook gebruik van het vier stappenplan. Dit plan zorgt voor een duidelijke en doelgerichte werkwijze en staat voor wie ik wil zijn als schoonheidsspecialist en ondernemer.

Het stappenplan omvat de vier stappen die nodig zijn voor het bereiken van de ideale huid.

Huidanalyse Schoonheidssalon Ikke Tijd Gemert

Iedere huid is anders en dient daarmee ook anders te worden behandeld. Alhoewel je zelf waarschijnlijk wel weet wat je huidtype is, is het lastig je huidconditie vast te stellen. Hier is immers een gedegen opleiding en ervaring voor nodig. Als schoonheidsspecialist beschik ik over deze kennis en ervaring, waardoor ik precies kan zien wat jouw huid nodig heeft.

Aan het begin van iedere behandeling wordt de huidanalyse gedaan, zodat je altijd verzekerd bent van de juiste behandeling.

De huidanalyse bij Schoonheidssalon Ikke tijd is kosteloos en vrijblijvend.

Huidverbetering met Nutricometics van Noûs

Nutricosmetics zijn beautysupplementen die specifiek zijn gericht op het conditioneren van de huid. In het verdelen van de vitaminen en mineralen die via onze voeding het lichaam binnenkomen, komt de huid als laatste aanbod. Eerst moeten namelijk de vitale organen worden voorzien. Het resultaat is een huid die vrijwel altijd een tekort heeft aan bepaalde voedingsstoffen, met als gevolg een huid die (veel) eerder dan nodig, verouderd en/of lijdt aan ontstekingen.

Door dit prioriteitenlijstje van ons lichaam is een hoogwaardige kwaliteit van de supplementen noodzakelijk.

Huidverbetering met de juiste producten van Vavin

Iedere huid is uniek. Wat voor de ene huid wel werkt, kan voor de andere huid helemaal niet werken. Daarom kiest Vavin voor een persoonlijke begeleiding. Bij Schoonheidssalon Ikke Tijd ontvang je daarom een huidpaspoort en word je geadviseerd over de producten.

De ingrediënten in de Vavin producten zijn zorgvuldig  samengesteld naar wat de huid echt nodig heeft. Daarom zorgt Vavin voor een gezondere, stralende en mooie huid.

Huidverbeterende behandelingen

Kenmerkend voor de behandelingen bij Schoonheidssalon Ikke Tijd, is dat er geen apparatuur wordt gebruikt. Ik ga uit van mijn eigen (natuurlijke) kracht, namelijk die van mijn handen. De persoonlijke aanraking is voor mij zeer belangrijk en alleen mijn handen kunnen voelen hoe jouw huid reageert op de behandeling en producten.

Ben jij op zoek naar een schoonheidssalon die echt zorgt voor verschil? Die jouw huid analyseert en pas hierna start met behandelen, zodat je altijd een passende behandeling krijgt? Of ben je gewoon benieuwd hoe het is gesteld met jouw huidconditie? Maak dan snel je afspraak, klik hier!