content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

This phantom sticky

Bindweefselmassage Gemert

Wat is bindweefselmassage?

In 1950 is bindweefselmassage ontwikkeld door de Duitse heilgymnaste Elisabeth Dicke. Zij leed aan een ernstige ziekte, die ervoor zorgde dat de doorbloeding in haar benen afnam, met als resultaat dat haar been moest worden afgezet. Om dit te voorkomen bedacht zij een massagetechniek, die de bloedcirculatie aanzienlijk zou verbeteren. Nadat zij de bindweefselmassage onderwees aan een collega-therapeut, wisten zij niet alleen het been te redden, maar ondervond zij ook een significante vermindering van pijn.

Dit verhaal geeft alleen al aan hoe heilzaam en effectief bindweefselmassage is. Tegenwoordig is de massage dusdanig verder ontwikkeld, dat bindweefselmassage ook wordt toegepast voor cosmetische doeleinden, waarbij de huid effectief wordt verbeterd.

Voor wie?
Alle huidtypen.

Tarief
Bindweefselmassage €95,00
Reiniging,peeling,masker,serum, masker, bindweefselmassage en   dagverzorging.

Kuren (1x per week)
6x bindweefselmassage €399,00 
(reiniging,serum,dagverzorging)

Voor wie is bindweefselmassage geschikt?

Een bindweefselmassage is zowel geschikt voor personen die de gezichtshuid als de lichaamshuid willen verbeteren. Heb je last van acne, verslapte huid, cellulitis, verklevingen (stress) en een doffe en vermoeide huid? Dan is deze massagetechniek ten zeerste aan te raden.

Bindweefselmassage als natuurlijke facelift

Door middel van bindweefselmassage zal je een aanzienlijk verschil zien in de kwaliteit van je huid. Deze techniek is een natuurlijke manier van het verbeteren van de huid, en daardoor een zeer goede optie voor mensen die overwegen een cosmetische ingreep te verrichten.

Schoonheidssalon Ikke Tijd is specialist in effectieve gezichtsmassages

In iedere gezichtsbehandeling staat de massage centraal. Je kiest jouw behandeling naar aanleiding van een bepaald doel voor je huid. Strijkingen, knedingen, rotaties, drukpunten; er zijn veel verschillende massagegrepen en iedere techniek heeft een eigen werking voor je huid.

Massages zijn de beste manier om je huidconditie te verbeteren.           

Hoe werkt bindweefselmassage?

Onze huid bestaat uit drie lagen, waarvan het onderhuidsbindweefsel het diepst gelegen is. Dit bindweefsel vormt de scheidslijn tussen de huid en de spieren en pezen in ons lichaam. Het beschermt de onderliggende organen en bepaalt de veerkracht van de huid en lichaamsvorm. Het bestaat uit vet, bindweefselschotten en bloedvaten. Deze laag wordt bereikt door middel van bindweefselmassage.

Door de rollende en strijkende bewegingen tijdens de massage, worden het bindweefsel en de bloedcirculatie gestimuleerd. Verklevingen, onzuiverheden en rimpels worden op deze manier van binnenuit effectief bestreden.

Welke voordelen ondervindt je na bindweefselmassage?

  • De huidconditie is aanzienlijk verbeterd
  • De doorbloeding wordt gestimuleerd
  • Verklevingen die zorgen voor stress, worden effectief verminderd
  • Werkstoffen uit verzorgingsproducten zijn beter in staat door te dringen
  • Het bindweefsel wordt versterkt
  • De celvernieuwing wordt gestimuleerd, waardoor er zich nieuwe cellen vormen.
  • De weerstand van de huid is aanzienlijk verhoogd
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

content image
Jouw huid op een natuurlijke manier verbeteren?