content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

This phantom sticky

Carboxy therapie mask Gemert

Zuurstof voor de huid.. Het klinkt misschien gek; maar het voorzien van de huid met zuurstof tijdens de speciale Carboxy behandeling is één van de populairste methoden van dit moment. Het Carboxy mask zorgt voor huidverbetering en anti-aging.

Een gezonde huid, die straalt van gezondheid? Kies voor het Carboxy therapie mask!

Voor wie?
Alle huidtypen.

Tarief
€85,00

Carboxy therapie mask, wat is het?

Carboxy staat voor kooldioxide (zuurstof). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing kooldioxide is een revolutionair masker om de huid jonger te maken door deze van zuurstof te voorzien.

Effecten Carboxy therapie mask

Met Carboxy therapie wordt er een intensieve zuurstofboost aan de huid toegediend, waardoor de doorbloeding aanzienlijk verbetert. Zuurstof is essentieel voor een gezonde huid. Door stress, omgevingsfactoren en een ongezonde levenswijze, neemt het zuurstofgehalte in de huid af.

Het Carboxy therapie mask zorgt ervoor dat het zuurstof in dit masker wordt geabsorbeerd door de weefselcellen en dat de celstofwisseling wordt geactiveerd. Hierdoor verbetert het energieniveau in de cellen, waarop deze weer beter gaan functioneren en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

Wanneer er meer zuurstof in de huid zit, zal alles wat je daarna doet op het gebied van huidverzorging, nog betere resultaten geven.

Voor wie is het Carboxy therapie mask geschikt?

Wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen, is deze behandeling zeer geschikt voor jou:

  • (Vroegtijdige) huidveroudering zoals rimpels en lijnen.
  • Een slappere huid, het Carboxy masker vermindert de plaatselijke vetophopingen.
  • Acne; puistjes en ontstekingen worden zichtbaar verminderd.
  • Donkere cirkels rond de ogen en wallen.
  • Een doffe huid en grove poriën.

Waar bestaat het Carboxy therapie mask uit?

Tijdens de Carboxy therapie wordt de huid eerst goed gereinigd. Er wordt een gel aangebracht, deze gel produceert het CO2 gas. Vervolgens wordt er een masker op het gezicht gelegd, dat ervoor zorgt dat het gas in de huid blijft.

Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen, is een goede doorbloeding erg belangrijk.

Hoe gaat de Carboxy therapie in zijn werk?

Met Carboxy therapie wordt in kuurverband koolstofdioxide (CO2) toegevoegd. De gel produceert het CO2 gas op de huid en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt. Het resultaat is een snelle en effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie. Deze Carboxy therapie raden wij aan in kuurvorm toe te passen tot de achterstand in de huid is ingelopen.

Wat kun je verwachten van het Carboxy therapie mask?

  • De huid heeft direct na de eerste behandeling een prachtige en natuurlijke glow.
  • De huid is intensief gehydrateerd.
  • Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar.
  • Een vermoeide huid krijgt weer een frissere uitstraling.

Maak een afspraak voor de Carboxy therapie in Gemert en sta versteld van de fantastische resultaten van deze behandeling!

Lees meer over het Carboxy therapy mask in mijn blog, klik hier!