content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

This phantom sticky

Elastine infusion therapie Gemert

De elastine infusion therapie is zeer effectief, het zorgt er namelijk voor dat het elastineverlies opzienbarend wordt aangevuld, waardoor huidveroudering met maar liefst twee jaar wordt hersteld!

Wanneer je op zoek bent naar een schoonheidsbehandeling die je huid zichtbaar verjongt, is deze behandeling ideaal voor jou!

Voor wie?
Alle huidtypen.

Tarief
€75,00

Elastine, wat is dat?

Elastine is één van de belangrijkste bouwstoffen van de huid. Het zorgt ervoor dat de huid haar veerkracht en elasticiteit behoudt. Wanneer het elastinegehalte in de huid afneemt, wordt de huid slapper, waardoor verlies van gezichtscontouren ontstaan en de eerste rimpels en lijnen zichtbaar worden.

Vanaf gemiddeld het 25e levensjaar neemt het elastinegehalte in de huid af. Vervolgens wordt dit ieder jaar steeds minder.

Waarom kies je voor de elastine infusion therapie voor het verjongen van de huid?
De elastine infusion behandeling herstelt 2 jaar elastineverlies in de huid, door de herplaatsing van elastine krijgt de huid haar natuurlijke structuur, meer stevigheid en elasticiteit terug.

Elastine infusion therapie, hoe werkt dit?

Het actieve ingrediënt Elastatropin® dat tijdens deze behandeling wordt gebruikt, is een eiwitmolecuul die zorgt voor de opbouw van elastine in de huid. Hierdoor krijgt de huid haar flexibiliteit terug en rimpels en fijne lijntjes verdwijnen.

De Elastine infusion therapie bevat een micromolecule; ‘tropoelastine’. Bij de Elastine infusion therapie hecht de tropoelastine zich via crosslinks aan andere tropoelastine-molecules in de huid. Hierdoor groeien de reeds bestaande elastinevezels. Dit crosslinking-proces wordt bewerkstelligd door een koperpeptide en de benodigde inwerktemperatuur van 37°C.

De elastine infusion therapie vermindert huidveroudering met een veelzijdige aanpak. De behandeling bevat alle hydraterende, anti-oxidatieve en collageen-versterkende eigenschappen die worden aangetroffen in traditionele anti-aging schoonheidsbehandelingen, maar met een belangrijke wending: het verhoogt ook de concentratie van elastine in jouw huid!

Welke ingrediënten zitten er, naast elastine, in het elastine therapie mask?

  • Tropoelastin®: Gewonnen door fermentatie van maissuiker. Wordt makkelijk door de huid opgenomen, integreert verder in de huid en verankert zich daar met het bestaande elastine.
  • Matrixyl-3000™:  Bestaat uit 2 peptiden die zorgen voor een krachtige lifting en anti-rimpelwerking, behoud zo de jeugdigheid van je huid.
  • Argireline™: Een unieke peptide dat zowel bestaande rimpels helpt vervagen en nieuwe rimpels effectief helpt voorkomen.
  • Prolisel™: Reduceert zonschade aan de huid en remt huidveroudering door gebruik van biologisch beschikbaar selenium i.c.m. de aminozuren L-proline en L-cysteine en Prolisel.
  • Natuurlijk hyaluronzuur: De elastine infusion therapie bevat één van de hoogste doseringen hyaluronzuur, wat een mooi volume in de huid helpt bewerkstelligen.
content image

Dermatologische en klinische resultaten

In samenwerking met dermatologen is het vermogen van Elastatropin® om de menselijke huid te penetreren bestudeerd. De bevindingen waren opmerkelijk!

Belangrijke onderzoeksresultaten over Elastatropin®:

  • Elastatropin® kan binnen 24 uur in de levende huid binnendringen.
  • Wanneer aangebracht op de epidermis van de menselijke huid, trad absorptie van het Elastatropin®-molecuul op gedurende 24 uur na toediening.

Pak de oorzaak aan van huidveroudering

De elastine infusion therapie is de enige schoonheidsbehandeling die effectief de oorzaak aanpakt waarom onze huid veroudert: verlies van elastische eiwitten.

Daarnaast bestaat deze behandeling uit alleen maar natuurlijke ingrediënten, waardoor het  hypo-allergeen, parabenenvrij, wreedheidvrij en veganistisch is!

Maak je afspraak eenvoudig online!