content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

This phantom sticky

Fractional needling Gemert

Een 100% natuurlijke schoonheidsbehandeling voor het effectief en zichtbaar verjongen van de huid is Fractional needling. De behandeling wordt door middel van miljoenen microscopisch kleine naaldjes van natuurlijk sponsmateriaal uitgevoerd. Deze behandeling zal jou gegarandeerd verbazen; je hebt nog nooit zo iets meegemaakt…

Voor wie?
Alle huidtypen.

Tarief
Bindweefselmassage €75,00

content image

Verschil Fractional needling door middel van sponsmateriaal of mechanisch

Hoewel Fractional needling officieel valt onder een micro-needling behandeling, zijn dit toch twee verschillende behandelingen. Fractional needling door middel van sponsmateriaal werkt de eerste 36 uur nog door in de huid, daar waar dit bij micro-needling veel korter is. De resultaten van Fractional needling zijn dan ook beter.

Bij een micro-needling wordt er apparatuur gebruikt, daar waar de Fractional needling met sponsmateriaal manueel (handmatig) wordt verricht.


Hoe werkt de Fractional needling behandeling?

De spicules blijven 24 tot 36 uur in de huid, waar ze al die tijd een signaal aan de huid afgeven. Zo brengt Fractional needling een zeer sterke aanzet tot collageenvermeerdering en regenerering van de huid. Gedurende die tijd geven de spicules hun werkstoffen af, daardoor is het transdermale, mesotherapeutisch aspect van Fractional needling zeer hoog.

 

Effectieve serums voor meer resultaat

Ik maak tijdens deze behandeling gebruik van speciaal diepwerkende serums afhankelijk van het huidprobleem, om zo het beste resultaat te behalen. 

De serums hebben een geweldig resultaat bij het behandelen van huidproblemen, zoals: acne (littekens,) grove poriën en pigmentvlekken. Daarnaast is het de anti-aging behandeling bij uitstek, waardoor botox en fillers overbodig raken!Wat kun je verwachten na de Fractional neeling?

  • De resultaten van de Fractional needling zijn zeer indrukwekkend. Wat je kunt verwachten:
  • Strakkere huid met een zichtbare vermindering van rimpels en lijnen.
  • Pigmentvlekken verminderen.
  • Littekens verdwijnen. Ook littekens ten gevolge van acne nemen zichtbaar af.
  • Grove poriën worden kleiner, de huid is mooi egaal en stralend.

Fractional needling kuur

Je kunt Fractional needling als losse behandeling ondergaan of in kuurverband. Het aantal te volgen behandelingen hangt af van leeftijd, huidconditie en behandelindicatie. Voor een optimaal resultaat is het van belang om deze behandeling in kuurverband te ondergaan, gemiddeld zijn er vier behandelingen nodig één keer per twee weken.

In het algemeen geldt hoe meer behandelingen je ondergaat, hoe sneller het gewenste resultaat bereikt wordt. Voor een blijvend resultaat is onderhoud raadzaam.

Onderga de meest spectaculaire schoonheidsbehandeling van dit moment; Fractional needling in Gemert! Maak je afspraak eenvoudig online!

Na de Fractional needling behandeling

  • 15 minuten na de behandeling gaat de huid een beetje prikken en tintelen. Dit is het gewenste gevolg van de behandeling. Wanneer je de huid na de behandeling aanraakt, voel je lichte prikjes.
  • Zit na de behandeling zo min mogelijk aan je huid. Het is aan te raden 24 uur geen make-up te gebruiken. Het verwijderen van make-up verwijdert een groot gedeelte van de spicules, waardoor de effectiviteit afneemt.
  • Wanneer je wilt reinigen, doe dit dan het liefst deppend met water of een lotion.
  • Vermijd twee dagen de zon en zonnebank.