content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

Het geheim voor een stralende en jeugdige huid

Ben jij benieuwd hoe je jouw huid effectief en zichtbaar kunt verbeteren en verjongen, waarbij je ook nog eens je lichaam gezonder maakt? Maak dan kennis met Noûs Nutricosmetics; het laat je huid stralen door je lichaam van binnenuit gezond te maken én behouden.

Wat zijn Nutricosmetics?

Nutricosmetics zijn voedingssupplementen met speciale ingrediënten gericht op wat jouw huid nodig heeft. Ze voeden, vernieuwen, verjongen en beschermen je huid van binnenuit.

De supplementen zijn een belangrijke toevoeging aan jouw dieet. Het is bewezen dat de groentes en fruit die we tegenwoordig eten, lang niet meer zoveel vitamines en mineralen bevatten als dat ze 20 jaar geleden deden. Een gezonde levensstijl is lang niet meer genoeg voor je huid.

Als je veel vergt van je lichaam komt je huid vaak vitamines, mineralen en anti-oxidanten tekort, dit zorgt voor een vermoeide huid, acne en rimpels. Ons lichaam geeft voorrang aan haar levensnoodzakelijke functies waardoor de huid op de laatste plaats komt.  Met Noûs Nutricosmetics zorgen we ervoor dat er altijd voldoende is om ook op lange termijn je huid gezond en stralend te houden.

Noûs Nutricosmetics

Noûs Nutricosmetics richt zich op huidverjonging, lifting, bescherming van de huid en lichaam en botversterking op lange termijn. Het zijn biologische voedingssupplementen die makkelijk door het lichaam worden opgenomen. De vegetarische capsules stimuleren een betere doorbloeding van de huid, waardoor vitamines precies daar terecht komen waar ze moeten zijn.  

De voedingssupplementen zijn handig verpakt in een doosje met compacte blisters, goed voor een maandelijkse dosis met 2 x 30 capsules. De verschillende beschikbare capsules en werkingen zijn:

Vitaminen & Mineralen

De groene capsules bevatten en hoog vitamines en mineralen gehalte, die het lichaam makkelijk opneemt. Deze capsules zijn gericht op celvernieuwing, doordat ze de elastine en collageenaanmaak stimuleren. Met als resultaat een gezonde, strakke en stralende huid.

Anti-oxidanten

Negatieve invloeden van buitenaf, zoals: de zon en milieuvervuiling tasten jouw huid en lichaam aan. Om je huid te beschermen gebruik je de transparante capsules die vol zitten met anti-oxidanten.  

De capsules bevatten alleen maar biologische en natuurlijke ingrediënten die de werking van de nieren en lever ondersteunen, voor een permanente reiniging en ontgifting van het lichaam.

Natural Beauty

Natural beauty is voor 25+ bedoeld en helpt huidveroudering tegen te gaan. Vanaf ongeveer je 25ste gaat je huid minder collageen en elastine aanmaken en wordt je huid slapper, dit is het begin van huidveroudering en rimpels. De capsules stimuleren je doorbloeding, houden je zuur/base in evenwicht en voorkomen huidveroudering door je lichaam te geven wat het nodig heeft.

Natural Facelifting

Houd jij niet van naalden en spuitjes, maar wil je er toch jonger en stralender uitzien? Dan is Natural Face Lifting iets voor jou! Het is bedoeld voor 45+ en de dosering van het vitamines en mineralen gehalte is hier nogmaals verhoogd, om je eigen verminderde productie een handje te helpen. Je huid wordt gelift en rimpels vervagen, voor een strakker en een jongere huid.

Plantenextracten ondersteunen het metabolisme en zorgen voor betere doorbloeding, geestelijk welzijn en fysiek tonicum. Een betere anti-aging ondersteuning is nauwelijks denkbaar!

Resultaat:

  • Rimpels vervagen
  • Een betere doorbloeding van de huid
  • Verouderde huid wordt gelift
  • Beter afvoersysteem
  • Stimuleert celvernieuwing

Ben jij benieuwd welke voedingssupplement het beste bij jou past? Kom gerust langs voor een advies en meer informatie of maak je afspraak direct online, klik hier.