content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

Huidverbetering Gemert

Schoonheidssalon Ikke Tijd in Gemert Gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering

Alle  behandelingen zijn effectief en duurzaam omdat de huid zelf aangezet wordt zichzelf te herstellen.
Met vakkundige handen en de nieuwste technieken verbeteren ik je huid. Ik stel graag een behandelplan voor je samen om de beste resultaten te krijgen.

Kennismakingsbehandeling inclusief producten €120,00

De eerste stap naar huidverbetering

stap 1
We adviseren je, welk huidtype je ook hebt, te beginnen met Vavin Reinig 01. Deze uiterst milde reinigingsmelk verwijdert je make-up en onzuiverheden effectief zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten.

stap 2
Breng aan het begin van de dag en voor het slapen gaan Vavin Hydrateer 02 aan. De crème werkt mee aan een goed gehydrateerde huid en een optimaal werkende huidbarrière. Die barrière beschermt je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Pas als je een goed gehydrateerde huid hebt, gaan we verder met de volgende stappen om de huid goed aan het werk te zetten.

De Kennismakingsbehandeling is een behandeling waarbij we;

  • De huid reinigen met producten op uw huid aangepast
  • Dieptereiniging van de huid, dwz verwijderen van alle oneffenheden als puistjes, meeëters, gerstekorrels, talgophopingen, verstopte poriën etc.
  • Masker naargelang uw huidtype
  • Massage
  • De behandeling wordt afgesloten met verzorgende en beschermende producten

Duur: 60 tot 70 minuten

Bindweefselmassage

Heb je last van acne, verslapte huid, cellulitis, verklevingen (stress) en een doffe en vermoeide huid? Dan is deze massagetechniek ten zeerste aan te raden, de huid wordt effectief verbeterd.

Biopeel 2 Go

De biopeeling richt zich op pure huidverbetering, huidproblemen of een iets onrustige huid. Tevens een perfecte anti-ageing behandeling, om preventief de huid gezond en stralend te houden.

Natural Facelifting

Anti-aging en huidverbetering pak je vandaag aan met een combinatie van manuele technieken die inwerken op de diepere huidlagen, het spier- en botweefsel.

Meridian Facial

Relaxerende behandeling die de vermoeide en weinig of slecht doorbloede huid opfrist. Daarbij kunnen we ook dempend werken bij een over-actieve huid, bv bij ontstekingen.