content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

This phantom sticky

Huidverzorging Gemert

Wat is huidverzorging?

Huidverzorging houdt eigenlijk in dat je iedere dag weer de moeite neemt om je huid te voorzien van essentiële werkstoffen, die ervoor zorgen dat jouw huid fijn aanvoelt en er gezond en stralend uitziet. De beste manier om je huid te verzorgen is door te beginnen met het reinigen van de huid, niet alleen ’s ochtends bij het opstaan, maar ook ’s avonds voor het slapen gaan.

Gedurende de dag raakt onze huid veelvuldig vervuild door invloeden van buitenaf (zoals uitlaatgassen). Daarnaast raken we gemiddeld zo een 3,4 keer per uur ons gezicht aan! Zo brengen we schadelijke bacteriën van de handen, over naar het gezicht. Tel hier nog eens bij op dat de meeste van ons overdags make-up dragen en je zult begrijpen dat het reinigen van de huid voordat je naar bed gaat, zeer belangrijk is.

S’ nachts is de regeneratieve fase van de huid. De huid werkt hard om alle schade die overdags is ontstaan, s’ avonds weer enigszins goed te maken. Tijdens onze slaap scheidt de huid afvalstoffen en talg af. Dit vormt een vuile laag op het gezicht en ook daarom is het belangrijk om ’s ochtends de huid te reinigen.

Wat gebeurt er als we de huid niet reinigen?

De huid zal verstopt raken als je deze niet goed reinigt. Onzuiverheden zoals puistjes en pukkeltjes zijn het resultaat. Daarnaast heeft het natuurlijk weinig nut om crèmes en andere verzorgingsproducten te gebruiken, als er een laagje make-up en vuiligheid om de huid zit. Werkstoffen uit verzorgingsproducten krijgen op deze manier niet de kans om tot de huid door te dringen.

Tegenwoordig wordt er in de schoonheidswereld veel gepeeld en gescrubt, om het ‘’dode’’ huidlaagje te verwijderen. Maar deze huidlaag is helemaal niet dood, hij zorgt juist voor de bescherming van de huid tegen weersinvloeden en ziektekiemen.

De producten van Rosel Heim zorgen ervoor dat de huid op een natuurlijke en biologische manier wordt gereinigd en verzorgt. Hierdoor blijft het buitenste huidlaagje zijn functie behouden en wordt de huid van binnenuit goed verzorgd, waardoor de huid het langst mooi en gezond blijft!

 

 

 

 

content image

De huid voorzien van voedingsstoffen

Nadat de huid is gereinigd, is het belangrijk de huid te voorzien van essentiële voedingsstoffen. Afhankelijk van de individuele huidconditie, worden verzorgingsproducten gebruikt om specifieke huidproblemen te verminderen en (vroegtijdige) huidveroudering tegen te gaan.

Combinatie thuisverzorgingsproducten & salonbehandelingen

Om de beste resultaten te bereiken, worden de schoonheidsbehandelingen bij schoonheidssalon Ikke Tijd ondersteund door thuisverzorgingsproducten van het Nederlandse csosmeticamerk Vavin. Deze producten worden samengesteld volgens biochemie en medische wetenschap. Voortdurend onderzoek en nieuwe ervaringen uit de klinische praktijk verruimen doorlopend de kennis over natuurgetrouwe huidverzorging en regulerende therapie.

content image

Huidverzorgingsadvies

Laat je altijd adviseren door een schoonheidsspecialist over de beste manier van huidverzorging. De huid is ons grootste orgaan en het eerste wat we zien als we mensen leren kennen. De huid verdient dus zeker onze aandacht. Schoonheidssalon Ikke Tijd in Gemert let in het huidverzorgingsadvies altijd op jouw persoonlijke omstandigheden, jouw huidconditie- en type en op de eventueel specifieke huidverzorgingsdoelen.

Hoe gaat het met jouw huid?

Ben je tevreden of vind je dat het beter kan?

  • Je huid is gevoelig en wordt snel rood
  • Je hebt last van puistjes, roodheid, eczeem, fijne lijntjes of rimpels
  • Je huid is droog en trekkerig
  • Je huid reageert overal op en verdraagt geen cosmetica
  • Je huid kan niet tegen de zon
  • Je wilt geen gifstoffen in cosmetica en je immuunsysteem extra belasten
  • Je huid heeft na ziekte of een operatie even een oppepper nodig
  • Je wilt even tijd voor jezelf en een ontspannende behandeling
  • Je wil je huid op een natuurlijke manier verzorgen en ondersteunen

Laat je adviseren over de beste manier van huidverzorging