content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

This phantom sticky

Kennismakingsbehandeling Gemert

De kennismakingsbehandeling is ideaal wanneer je een eerste bezoek brengt aan Schoonheidssalon Ikke-Tijd. Tegen een gereduceerd bedrag maak jij kennis met de huidverbeterende en ontspannende behandelingen in de salon.

Alhoewel het een ‘kennismakingsbehandeling’ is, geniet jij van een complete schoonheidsbehandeling, waarin alle belangrijke factoren zijn opgenomen die zorgen voor zichtbare verbetering van jouw huid; of het nu gaat om huidverjonging, acne of het in topconditie brengen van de huid.

Voor wie?
Voor alle huidtypen

Tarief
€50,00

content image

Het gaat om jouw wensen en jouw huid!

Tijdens de kennismakingsbehandeling staan jouw wensen centraal. Wil jij je huid onderhouden, verbeteren of werken aan huidproblemen? Wij bespreken wat jouw wensen zijn, ervaringen en hoe het is gesteld met de huidige conditie en nog belangrijker; welke schoonheidsbehandelingen en producten het beste passen bij jouw wensen.

Waar bestaat de kennismakingsbehandeling uit?

Eerst wordt de huid gereinigd. Vervolgens wordt er goed naar de huid gekeken. Naar aanlijning van de huidanalyse, bepalen we welke schoonheidsbehandelingen en producten de beste optie zijn voor jou. Aan het einde van de kennismakingsbehandeling krijg je een persoonlijk huidadvies. De geadviseerde behandelingen en producten sluiten aan op jouw persoonlijk doel.

De kennismakingsbehandelingen van Ikke-Tijd zijn zeer uitgebreid, je ontvangt dus niet zomaar een behandeling. Het allerbelangrijkste voor mij, is dat je na de behandeling duidelijke en eerlijke informatie ontvangt betreffende je huid, zodat we de huid iedere volgende schoonheidsbehandeling steeds gezonder en mooier te maken.

Maak nu kennis met een stralende mooi eindresultaat voor maar € 50,00

Normaal € 65,00/75,00/85,00 .

All inn; Het epileren/harsen en verven van de wenkbrauwen en harsen van (delen van) het gelaat zijn naar wens, kosteloos aan de behandeling toe te voegen.