content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

Kinder/Tiener behandelingen

Kinderhuid

Wist je dat de kinderhuid veel kwetsbaarder is voor uitdroging en invloeden van buitenaf, zoals wind, zon en kou? Dit komt doordat de huid ongeveer 5 keer dunner is dan die van volwassen, daarnaast zijn de talgklieren nog niet volledig ontwikkeld, waardoor er minder vet (talg) wordt geproduceerd. Een schoonheidsbehandeling in combinatie met milde en voedende verzorgingsproducten zorgt ervoor dat de kinderhuid optimaal gehydrateerd en beschermd is.

Kinderbehandeling Loverock – Litte Diva Beauty Treatment

Tijdens de speciale kinderbehandeling van het merk Loverock kunnen kinderen kennis maken met huidverzorging. Deze behandeling is geschikt voor kinderen vanaf 5 tot 12 jaar en bestaat uit:

  • Voetenbad
  • Reiniging gezicht
  • Masker (tijdens masker een voetmassage)
  • Crèmepje @ loverock
  • Duur circa 30 minuten - Kosten € 20,00 (inclusief een presentje)
content image

Tienerhuid

Tijdens de pubertijd krijgt de huid heel wat te voorduren. Hormonale schommelingen zorgen voor een onrustige huid, met puistjes, mee-eters en pukkels als gevolg. Tijdens deze periode is goede huidverzorging erg belangrijk. Producten die de huid niet uitdrogen, maar wel de essentiële voedingsstoffen bieden die nodig zijn om de acne te normaliseren en de huid weer rustig te krijgen.

content image

Lady Green tienerbehandeling

Tijdens de speciaal voor tieners samengestelde schoonheidsbehandeling, wordt de huid gereinigd en gevoed. Je krijgt natuurlijk ook advies over hoe je je huid thuis het beste kunt verzorgen, zodat de acne zichtbaar vermindert.

Tips voor de tienerhuid

Reiniging: Het reinigen van de huid is heel belangrijk, vooral als je last hebt van puistjes. Tijdens de pubertijd zorgen hormonen voor een verhoogde talgproductie. Meer talg zorgt voor verstopte poriën en uiteindelijk voor puistjes. Het type reiniging is daarbij ook van belang. Door te kijken naar jouw huidconditie- en type (droge, vette, gecombineerde of normale huid) kun je de beste reiniging kiezen. Gebruik vooral geen zeep, douchegel of andere producten die niet voor je gezicht bedoeld zijn. Deze drogen je huid namelijk erg uit.

De juiste make-up: Natuurlijk is het fijn om een puistje te camoufleren. Dit hoeft ook geen invloed te hebben op de acne zelf, als je maar de juiste producten gebruikt. Foundation op mineralen basis verstopt de huid niet, zodat de acne niet zal verergeren. De producten van Purminerals zijn zeer geschikt voor de huid met acne.

Voeding: Voeding heeft (grote) invloed op puistjes. Zo kunnen zuivel en suiker acne verergeren. Wat betreft chocolade, patat en varkensvlees zijn de meningen verdeeld. Het beste kun je een dagboekje bijhouden met wat je eet. Merk je bijvoorbeeld dat de puistjes verergeren na een periode van melkdrinken? Verminder dan je zuivelinname.

Welke voedingsstoffen helpen wel?

Zink: Zink heeft een positieve werking op de huid. Zo helpt het de geïrriteerde huid te kalmeren en de wondgenezing te bevorderen. Zink vind je o.a. terug in rood vlees, kip, granen en noten.

Onverzadigde vetten: Deze vetten vind je o.a. terug in vette vis zoals haring, makreel en zalm. Onverzadigde vetten zijn belangrijk bij het opbouwen van nieuwe cellen en dus belangrijk bij het onderhouden van je huid.

Vitamine A: Deze vitamine zorgt voor een verbeterde huidcycles, waardoor talg niet vast komt te zitten in de huid. Vitamina A zit o.a. in spinazie, wortelen en broccoli.

 

Op een speelse manier kennis maken met huidverzorging?