content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

Maridian Facial

Maridian Facial

In onze snelle en drukke leven is het vinden en behouden van je balans erg belangrijk om je goed te kunnen voelen en dit ook uit te stralen.

Een goede balans en een positieve energie helpt om er stralend uit te zien en om ons goed te voelen. We krijgen dan ook meer energie terug van de ander.

Meridian Facaial stimuleert het metabolisme via het autonome zenuwstelsel.                                                                                                                                          

Het richt zich op de zones van de 5 energie-elementen en meridiaan-drukpunten in het gelaat, het hoofd, de nek, de schouders en het decolleté.

Het is een relaxerende  behandeling die een vermoeid en weinig of slecht doorbloed gelaat zal opfrissen. Daarbij kunnen we ook dempend werken bij een over-actieve huid, bv bij ontstekingen. Het helpt de huidbalans weer te vinden waardoor je een ontsteking makkelijker onder controle krijgt en van daaruit huidverbeterend kan werken.

Omdat Meridian Facial zacht is voor de huid en het onderliggende weefsel kan het toegepast worden op een gelaat dat eerder botox, injectables of onderhuidse draadje of netjes kreeg.

Onderdeel van Meridian Facail is een drainerende strijktechniek met natuurlijke borsteltjes.           Het lymfesysteem wordt hierbij geprikkeld wat de afvoer van afvalstoffen en natuurlijke hydratatie  stimuleert en het immuunsysteem versterkt.

Resultaat: innerlijke rust met een stralende huid

De behandeling

De Meridian facail is een behandeling waarbij we;

  • De huid reinigen met producten op uw huid aangepast
  • Wenkbrauwen harsen/ epileren
  • Dieptereiniging van de huid, dwz verwijderen van alle oneffenheden als puistjes, meeëters, gerstekorrels, talgophopingen, verstopte poriën etc.
  • Masker naargelang uw huidtype
  • Massage
  • De behandeling wordt afgesloten met verzorgende en beschermende producten

Duur: 75/80 minuten

Meridian facail  €87,50