content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

This phantom sticky

Merken

content image

Vavin

Het hoofdmerk bij Schoonheidssalon Ikke-Tijd is Vavin. Dit merk is van Nederlandse bodem en is volledig gericht op het verbeteren van de huid. Doordat de ingrediënten zorgvuldig zijn samengesteld op wat de huid echt nodig heeft, is Vavin een merk dat zorgt voor een gezondere, stralende en mooie huid.

Geen huid is hetzelfde!

Vavin ondersteunt de huid zijn werk te doen op de meest effectieve wijze. Hierdoor is de huid in staat zichzelf te herstellen en gezond te houden. Omdat geen enkele huid hetzelfde is, ontvang je in mijn salon op maat gemaakt advies over wat jouw huid nodig heeft aan producten en behandelingen. Alleen met een advies op maat kunnen de producten echt goed hun werk doen.

Producten passende bij jouw huidtype

De producten zijn verdeeld naar huidtypen. Zo zijn er producten voor de vette huid, droge huid, normale huid, alle huidtypen en zeer droge huid. Daarnaast zijn de producten onderverdeeld naar categorieën, namelijk reiniging, hydrateer, activeer, bescherm, vernieuw, kalmeer, voed en herstel.

 

 

content image

Skin for Skin

Skin for Skin is een voedingssupplement dat bestaat uit een kleine capsule van viscollageen en vitamine C. Van nature helpt vitamine C het lichaam om collageen aan te maken en op te nemen en is daarom een onmisbaar ingrediënt in het Skin for Skin supplement. Zonder voldoende vitamine C wordt er op een inefficiënte manier collageenvezels in het lichaam aangemaakt. De capsule van Skin for Skin bevat 200 mg pure collageen en 20 mg vitamine C en is een enorm krachtig en puur supplement.

Natief viscollageen

Viscollageen heeft een hoge biologische beschikbaarheid en wordt daarmee snel vanuit je dunne darm opgenomen in het bloed.

Vitamine C

Vitamine C draagt bij aan collageenvorming voor de normale werking van de huid, botten, kraakbeen en bloedvaten.

content image

Pur Minerals

Minerale make-up is een nieuwe revolutionaire vorm van make-up, waar je imperfecties, roodheid en andere oneffenheden op jouw huid in een handomdraai mee laat verdwijnen. Alsof dat nog niet genoeg is, hangt er ook nog eens een aantrekkelijk prijskaartje aan deze natuurlijke cosmetica.

Amerikaanse sterren sferen bij Pureminerals

Maar zij zijn niet de enige. Steeds meer Nederlandse vrouwen gaan over op deze natuurlijke make-up. Minerale make-up is een foundation, poeder, concealer en zonnebrand in één, en werkt tevens huidverbeterend door het zelf ontwikkelde en klinisch bewezen anti-aging technologie ( Plantaardig Ceretin Complex)

Zo luchtig dat het als het ware smelt op de huid.

Natuurlijke basis

Traditionele make-up dringt diep de poriën binnen waardoor onzuiverheden en mee-eters kunnen ontstaan. Minerale make-up laat de huid ademen. De natuurlijke basis lijkt op de oliën van de huid en beschermt tegen vrije radicalen. Mineralen make-up is daarom ook ideaal voor acné en de allergische huid. Huid-en oogirritaties behoren tot het verleden.

Al ruim een decennium lang ontwikkelt Pur Minerals baanbreekende cosmetica producten voor vrouwen van alle leeftijden. Pur Minerals laat ze er niet alleen op hun best uitzien, maar verbetert zelfs de huid!

  • Huid- en oogirritaties behoren tot het verleden
  • Pur Minerals`geperste foundation vervangt losse poeders en voorkomt morsen en stof!
  • Hoogste kwaliteit gemicroniseerde mineralen
  • Plantaardig Ceratin Complex™, de eerste klinisch bewezen en zelf ontwikkelde anti-aging technologie
  • Waltheria verhoogt de helderheid en zorgt voor een gelijkmatige teint
  • Ceramiden voor maximale hydratatatie
  • Sterk gezuiverde niet irriterende retinol
  • Plus 8 extra krachtige ingrediënten
  • Vrij van minerale oliën die de poriën verstoppen
  • Bevat geen talk, parfum, vulstof of chemische kleurstoffen

PÜR MINERALS IS VOLLEDIG DIERPROEFVRIJ!

content image

Loverock

Loverock heeft speciale producten ontwikkeld, die de kwetsbare, droge kinderhuid optimaal beschermen tegen schadelijke invloeden. Wind, kou en zon krijgen geen kans door deze unieke producten. Het beste uit de natuur speciaal ontwikkeld voor én door kinderen in samenwerking met de beste professionals.

content image

Lady Green

Lady Green is de eerste geheel organic gezichtsverzorging & make-uplijn die speciaal is ontworpen voor én door jonge vrouwen tussen de 12 en 25 jaar! Het is een leuk, kleurrijk en fun merk die op een positieve manier naar de huidproblemen van jonge meiden kijkt. Als je op zoek bent naar een effectieve, girly én biologische verzorgingslijn dan ben je bij Lady Green aan het juiste adres!

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid