content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

This phantom sticky

Over Hannie

content image

Ik ben Hannie, de schoonheidsspecialiste voor Gemert en omstreken!

Liefde voor het vak is mijn drijfveer

Mijn apparaten?‚Äč Mijn twee handen! Ik ben er heilig van overtuigd dat mijn twee belangrijkste apparaten in de salon mijn handen zijn.Daarom heb ik bewust gekozen om zonder  apparatuur te werken in de salon.

Mijn specialiteit? Bindweefselmassage!

Gedurende mijn 8 jaar ervaring in het vak heb ik mogen werken met verschillende apparaten die de mooiste resultaten beloven. Tot op heden heb ik het 'goud van Cleopatra' niet gevonden. Je kunt de duurste en mooiste producten gebruiken die de markt te bieden heeft, maar als je huid er niets mee doet doordat hij 'lui' en ouder wordt, is het gewoon heel jammer van je mooie crème.

Waar ik wel rotsvast van overtuigd ben is het effect van bindweefselmassages op de huid. Door zo diepgaand op het spier-, vet-, en botweefsel te werken kunnen we deze drie weefsels verbeteren met een gezonde, glanzende, verjongde huid tot gevolg.

Want eerlijk, ouder worden is meer dan een huid die er minder glad uit ziet.

De ouder wordende huid

Bij het ouder worden krimpt de botmassa, ook die van het gelaat. Het krimpen van jukbeenderen leidt tot ingevallen wangen, het verminderen van kaakbot leidt tot een verslapte kaaklijn, enz.

Het hele gelaat valt een beetje in. Tegelijkertijd met het krimpen van de botmassa, verliest het gelaat onderhuids vet en spiermassa. Hierdoor ontstaat ruimte, waardoor de huid niet meer strak om het gezicht spant.

Verminderen van bot-, vet-, en spiermassa leidt tot meer ingevallen en afgezakte gezichtscontouren die het gelaat ouder maken.

Er is geen enkele crème die hier iets aan kan doen!

Wat wel werkt!

Anti-aging en huidverbetering pak je vandaag aan met een combinatie van manuele technieken die inwerken op de diepere huidlagen, het spier- en botweefsel

Met veel enthousiasme deel ik mede dat ik NOÛS (Natural Face Lifting) Therapeute ben, specialist in manuele technieken ter verjonging van het gelaat en verbetering van de huid.  

Nieuwsgierig?

Kom zeker eens langs, ik sta bijna letterlijk te springen om u deze behandeling te laten ervaren!

Heel veel liefs, Hannie