content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

This phantom sticky

S.O.S Beauty relax Treatment Gemert

Met de allernieuwste S.O.S. Beauty Relax Treatment laat ik je ervaren én zien dat huidverbetering en ontspanning uitstekend samen gaan! Je ondergaat maar liefst vier massages, namelijk; een bindweefselmassage (cupping), ontspanningsmassage, Guesha massage en een hoofdhuidmassage – in één behandeling. De S.O.S. behandeling zorgt voor direct zichtbare en stralende resultaten.

Voor wie?
Alle huidtypen.

Tarief
€94,50

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen.

Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Hoofdhuidmassage

Ontspan intens met deze heerlijke hoofdhuidmassage. Even niet nadenken, geen to do’s en ook geen stress: door middel van aromatherapie en reflexzonemassage van de oren verdwijnt langzaam alle spanning uit je hoofd en ervaar je een heilzame stilte. Verzorgende handen en heerlijk geurende aroma’s leiden tot een helder hoofd en een ontspannen lichaam.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage zorgt voor een ultiem moment van ontspanning tijdens de S.O.S. Beauty Relax treatment. Deze massage bevordert het herstel na huidproblemen en vermindert blokkades.

Guasha massage

De huid wordt weer vitaler, doordat er een betere doorstroming plaatsvindt van bloed en energie, omdat afvalstoffen opgeruimd worden. Omdat de huid een betere doorstroming krijgt en doordat het zenuwstelsel beter gaat functioneren revitaliseert onze huid, ook het mentale/psychische gedeelte. Guasha veroorzaakt namelijk een soort prikkeling bij mentale/psychische blokkades, waardoor deze massage niet alleen op het lichaam werkt, maar ook op de geest.

Met de S.O.S. Beauty relax treatment worden de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie.
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding.
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen.
  • Verbetering van de opname van werkstoffen.
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel.
  • Bevordering van de celdeling.
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint.
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens.
  • Verbetering van de huidweerstand.

Ervaar deze magische combinatie van huidverbeterende- en ontspannende massages! Maak je afspraak eenvoudig online.