content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

This phantom sticky

Vavin huidverbeterende behandeling                                              

WAAR VOOR JE HUID                                                                                                             

Vavin wil een eerlijk en waar verhaal vertellen over de huid en de werking van producten. Bij Vavin staat daarom niet het huidproduct centraal, maar de huid zelf. Het is namelijk de huid die het zelf moet doen. De actieve werkzame stoffen in Vavin helpen de huid zichzelf te herstellen en (weer) gezond te worden en te blijven. De wetenschap helpt ons huidfeiten beter te onderbouwen en deze huidfabels te onderscheiden.

NATUURLIJKE FUNCTIES VAN DE HUID

Je huid is het grootste orgaan dat je hebt. Tegelijk is het een heel complex orgaan, waarin veel verschillende mechanismen actief zijn.  De huidverbeteringsproducten van Vavin ondersteunen je natuurlijke huidfuncties. Kennis over de functies en de opbouw van je huid zijn dan ook noodzakelijk om te  begrijpen wat een verzorgingsproduct in en met je huid doet

.

Vavin de natuurlijke huidverbeteraar

VOOR WIE
Allen huidtypes      

TARIEF
I Love Classic All-inn (60min) €65,00
Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, massage van gezicht, hals, decolleté, nek en schouders, dagverzorging. Epileren/harsen en verven van de wenkbrauw en harsen (delen van) het gelaat, zijn naar wens kosteloos aan de behandeling toe te voegen.

CLEAN&FRESH All-in (45 min) €50,00
Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en dagverzorging. Epileren/harsen en verven van de wenkbrauw en harsen (delen) van het gelaat, zijn naar wens kosteloos toe te voegen.                      

Jouw huid op een natuurlijke manier verbeteren?