content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

This phantom sticky

Workshop Love your skin!

Hoe gaat het met jouw huid?
Ken je dat? Je gebruikt al jaren allerlei producten door elkaar…. Je wisselt telkens van crème en wanneer je bij de drogist /parfumerie staat weet je eigenlijk niet welke producten voor jouw het beste zou zijn.

Want wat voor huid heb je eigenlijk? Een droge huid?een vocht arme huid? een vette huid?

Zoek niet langer! Boek een huid workshop zodat je weet hoe je het beste jouw huid kunt verzorgen en welke producten het beste afgestemd zijn aan jouw huid!  
 

Skin Fitness @ Home

Is een self-treament voor het gelaat, de hals en het decolleté. Het is een doordachte, efficiënte en praktische aanpak die je met de vingers en de handpalmen op jezelf uitvoert. Doordat de bloedcirculatie onderhuids gestimuleerd wordt ontstaat er een veel betere opname van de werkstoffen van de producten in je huid. De gelaatsspieren worden getraind waardoor oogleden gelift worden, rimpels vervagen en gelaatscontouren verstrakken.  Je krijgt hierdoor een mooie resultaat!                                                                                                                                                                                                                                         De self-treatment wordt je aangeleerd in 3 lessen.  In overleg is de les ook los te volgen. Het gaat makkelijk , eenvoudig en snel maar toch is het een gepersonaliseerde   aanpak, professioneel begeleid en met de gepaste producten voor jouw huid.                                                           

Heb je niet zoveel te besteden dan is Skin fitness @home is zeer budget vriendelijk. Eenmaal aangeleerd heb je er altijd plezier van en zo blijf je gegarandeerd een jonge stralende huid houden op lange termijn houden.

Wil jij deelnemen aan deze workshop?