content image

Bel voor een afspraak 0492-392141 of maak je afspraak online.

This phantom sticky

Zwangerschapsmassage Gemert

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Zwanger zijn is een feestje. Maar door de hormonen die door je lichaam gieren heb je misschien last van stemmingswisselingen en vermoeidheid. Je lichaam verandert, je krijgt last van je rug, borsten en andere lichamelijke ongemakken. Tijdens je zwangerschap is het daarom belangrijk om te ontspannen en wat meer tijd voor jezelf in te plannen. Ik weet als geen ander welke technieken voor absolute ontspanning zorgen.

Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschapsmassage richt ik me vooral op je nek en schouders, deze worden het meest belast als je zwanger bent. Maar natuurlijk worden je buik en andere lichaamsdelen niet vergeten. Omdat geen enkele zwangerschap hetzelfde is, is de massage dat ook niet. We kijken samen naar wat jij op dat moment nodig hebt en daar wordt de massage op afgestemd. Een zwangerschapsmassage is niet zoals een gewone massage, ik weet precies wat wel en niet gemasseerd mag worden als je zwanger bent.

Tarief

€65,00 - 60 minuten.

content image

Speciale zwangerschapsmassagetafel

In mijn praktijk heb ik een unieke prenatale zwangerschapsmassagetafel. Deze massagetafel zorgt ervoor dat je heerlijk op je buik kunt liggen door de uitsparingen bij de buik en borsten. De speciale band zorgt ervoor dat je buik perfect wordt ondersteund en je buik gedragen voelt. De spieren in je lichaam en baarmoeder kunnen zich ontspannen waardoor ook je kindje een fijne positie in de buik aanneemt. De massagetafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten.

content image
Laat je tijdens je zwangerschap verwennen met een heerlijke massage